17 Aralık 2014 Çarşamba

aynı anda ikiside soktu

Bir gün iş çıkışı nette dolaşırken ve hazır da ertesin gün boş günümken birilerini arıyordum ama bir tülü bulamıyordum. Uzun zamandır görüşmediğim eski partnerimi msn’de yakalayınca buluşma teklif ettim ve evine gittim. Evine girdiğimde evde 2 kişi vardı ve gözlerim parladı birden çünkü partnerim nelerden hoşlandığımı bilirdi.
Eve gelince kapı ağzında durdum çünkü kapı önünde sırtımı duvara dayayıp çömelere oral yapmaya bayılıyordum çünkü bu şekilde yarak ağzıma tam hizalı geliyor ve daha iyi alabiliyordum. İki yarak da ağzımda patladıktan sonra ben tuvalete gittim ve deliğime hafif bir krem sürdüm çünkü ati (eski partnerim) uzun ve biraz kalın yarağa sahip hayvan gibi siken birisiydi. Diğeri de çok uzun değil ama inanılmaz kalın bir aletti.
İçeriği geçtiğimde ikisi de çekyata uzanmış yanyana duruyordu. Hemen önlerine geçip oral yapmaya aletleri yeniden kaldırmaya başladım. İlk önce her zamanki gibi ati kalktı ve arkama geçerek deliğimi yalamaya sömürmeye başladı. Ayakta domalarak öne doğru oral yaptığım için bir süre sonra dizlerim tutmadı ve titreyerek dizüstüne düştüm.
Ati halen deliğimi yalıyor dilini içime sokuyor ve bir yandan da parmaklıyordu. Derken susadığımı söyledim. Ati içerden bir bardak su getirdi ama suyun tadı biraz garipti. İçtim koca bir bardak suyu ve bir süre sonra içim feci kıpırdanmaya kanım kaynamaya başladım. Deliğim de kaşınıyordu. Atiye ne vardı suyun içinde dediğimde 5 tane azdırıcı hap vardı biz de geciktirici aldık ve viagra içtik deyince artık geri dönüşü hiç olmayan yola girmiştim ama feci de azmıştım. Metine orala devam etmeye başladım ama nasıl yalıyorum anlatamam resmen kıtlıktan çıkmış gibiydim. O inanılmaz kalın ve mantar başlı alet ağzıma zor sığıyordu.
Derken deliğimde bir acı hissettim ve ati içime girmişti. Ati iki hamlede hepsini içime sokmuştu ama acelesi de yoktu ama ben inlemek, içimdeki ateşi söndürmek istiyordum. Ati tek atımlık pompalı tüfek gibi bir köklüyor bir çıkartıyordu…
Ati içimdeydi ve çok yavaş ama sert sikiyordu. Ben ise o ne zaman içimden çıksa geriye onun sikine doğru hamle yapıp içime girmesini istiyordum. Bir süre sonra sanırsam tahmini 10 dakika bu şekilde işkence sikilmeden sonra belimi kavradığı gibi öyle bir hızlanarak girip çıkmaya başladı ki beynim durmuş dizlerim ise tutmuyordu. Bu şekilde hızını 5 dakka korudu ve içime boşaldı ve ben yığıldım oraya.
Mert de atiden kalan deliğime gelip sikini yerleştirmişti ama kolay girmiyordu. Ben halen azgındım ve kıvranıyordum mertin altında sikmesi için yalvarıyordum.
Mert yavaş ama sert şekilde sikinin başını içime soktu ama ne sokma sanki az önce beni sikmemişlerdi. Tek hamlede hepsini gömdü içime ama ne çığlık attım resmen bıçaklamış gibiydi. Mert ati gibi değil daha beteriydi öyle bir hızla sikiyordu ki inlemekten sesim kısılmıştı. Her şekilde sikiyordu, yan yatırdı bacaklarım kapalı kaşık pozisyonunda, kucağına oturtup alttan pompalayarak, bacak omuza dizlerim karnımda, bacaklarım iki yana tam açık şekilde akla gelebilecek her şekilde resmen gebertti beni ve en sonunda ben yüzüstü şekilde bacaklarım kapalı şekilde üstümde tüm ağırlığını vererek içime boşaldı.
Deliğim zonkluyordu ama ati de uyanmıştı artık ve birden ikisi de üstüme geldi vezorlayarak içime girdilerİki yarak içimde biri uzun diğeri kalın dehşet bir şekilde siktiler ve boşaldılar. O gün akşamüstü gittiğim atinin evinden ertesi gün öğlene kadar dinlene dinlene siktiler beni ve deliğim artık tek çırpıda hepsini alabiliyordumm